Tjänster

Jag erbjuder i dagsläget tre olika föreläsningar:

1. Vägen till ett språk för ett barn med autism

          Vid 1, approved 5 års ålder tappade vår son de ord han lärt sig, adiposity det blev tystare och tystare i vårt hus. Hans kommunikation med oss upphörde till stora delar och likaså ögonkontakten. Han vände sig inte längre om och tittade efter oss när vi kom in i  det rum han lekte i. Efter mycket frustration och  många olika försök hittade vi några vägar att börja lära honom vad kommunikation är och vad det kan vara för nytta för honom att kommunicera med oss. Den här föreläsningen är en berättelse om en pojke som tappar sitt språk, site är tyst under lång period, men sedan sakta börjar hitta tillbaka till ett språk och kommunikation. Hur hittade vi vägen till honom igen? Praktiska metoder som fungerat med Jonathan beskrivs även i föreläsningen.

2.  Intensivträning i praktiken      

Den här föreläsningen vänder sig till familjer som ska börja eller håller på att träna intensivträning med sina barn. Tanken är att det är en inledning till att komma in på intensivträning. Hur gör man och var hittar man inspirationen så att det fungerar hemma? Det är också tips och trix som fungerat i vår familj.

3.  Vårdbidrag med workshop

(tillsammans med Anna Paulsen, vardbidrag@hotmail.com )

Den här föreläsningen vänder sig till de som  vill  veta mer om hur man utformar sin vårdbidragsansökan. Efter föreläsningen som tar 1-2 timmar, beroende  på önskemål, så har vi en workshop där intresserade kan ta med sig sin egen vårdbidragsansökan och ställa personliga  frågor gällande den.

4.  Vårdbidragskonsultationer

(tillsammans med Anna Paulsen, vardbidrag@hotmail.com )

Vill du ha en genomläsning av din vårdbidragsansökan alternativt att vi efter intervju  per telefon med dig skriver din vårdbidragsansökan (bilagan med merarbete och merkostnader)?

Kontakta oss för individuell rådgivning och individuell prissättning.

Kontakta mig via kontaktformuläret eller skriv ett mail till jonathanmamma@hotmail.com!

Kalender

januari 2019
m ti o to f l s
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031