Om Intensivträningsboken:

Hej Anna! Vilka fina böcker du har skrivit, advice  har visat dom för förskolepersonalen och habiliteringen här i Lidköping, pharm dom var väldigt intresserade. Nu tänkte jag att beställa en bok till om intensivträningen som jag ska ge till våran resursperson som gillade dom konkreta tipsen väldigt mycket.

Om ”Jonathan – (inte) som andra barn?”

”Jag har beställt och fått boken, den är jättebra mitt barnbarn har autism och hans mamma grät när hon läste. Hon kände igen så mycket! De håller också på med IBT.
Kram Anita”

”Har läst din bok!  Jätte bra, det är skönt att veta att det finns fler där ute som kämpar. Lycka till och kom ihåg att vara rädda om varandra! Linda”

”Snörvel, har precis plöjt igenom boken. Är alldeles rödgråten och så känner jag en stark samhörighet. Skönt. Jättefint och vad mycket bra info/ länkar. Tack! Stor kram! Eva”

”Har nu läst din fantastiska bok. Mycket välskrivet och intressant! Boken måste vara mycket värdefull för andra människor i liknande situationer. Härligt att ni lyckas så bra med träningen! Du är verkligen en klok författare med ett mycket stort och varmt hjärta : ). Kapitlet ” sorgeprocess” tycker jag var väldigt vackert skrivet. Orden ”Det är ju många av oss, s.k. normalstörda som strävar efter att vara där han är – i nuets lycka!” på sid 58 gillade jag skarpt. Gillar ditt perspektiv. Vi har så mycket att lära oss av det vi ibland kallar för ”sjukt”. Att ohälsan är det största hålet i Svensk statsbudget fortfarande (110-125 miljarder) och som jag ser det… pga stress, oro och bristande självinsikt och handlingskompetens samtidigt som det överlag inte finns bra strategier för förändring är i min värld riktigt sjukt. Hade fler människor gett sig in i sina ämnen på samma sätt som du, skulle världen vara så mycket bättre. ”Den som söker, den finner!”. Återigen… tack för en intressant läsning och tack för att du finns! Robert”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kalender

januari 2019
m ti o to f l s
« Nov    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031